Високо оценен от потребителите благодарение на своя дизайн, високо ниво на комфорт, безопасност и изключителни хибридни технологии, сега Camry подобрява своето изключително представяне с по-динамичен дизайн и актуализирани технологични предложения.

Camry Hybrid е продукт на философията в дизайна и инженерните решения, включени в новата глобална технологична архитектура на Toyota TNGA (Toyota New Global Architecture). TNGA демонстрира ясна ориентация към автомобилните ентусиасти, "забавлението от шофирането" и привлекателната стилистика, издигайки ги в също толкова висок приоритет, колкото отличното качество на изпълнението, техническата надеждност и безопасността.

Предлагайки конкурентоспособна и вълнуваща алтернатива на съществуващите предложения в този пазарен сегмент благодарение на своя мощен 2.5-литров двигател с 218 к.с. и самозареждащо се хибридно електрическо задвижване, Camry Hybrid демонстрира висока остатъчна стойност и показва ясен фокус върху клиентите с големи автопаркове, които формират 85% от общия обем на продажбите на автомобилния пазар.

Запазвайки в пълнота всички свои основни качества, които допринасят за изключителната му популярност към днешна дата - водещи в този пазарен сегмент нива на QDR (качество, издръжливост, надеждност), ниски нива на шум и комфорт на возене, обновеният Camry Hybrid моделна година 2020 вече се отличава с по-елегантен, динамичен дизайн на предната част, обновени 17- и 18-инчови алуминиеви колела и нов цвят на външното лаково покритие.

Интериорът на Camry, който вече бе оценен по достойнство от потребителите за неговия изключителен комфорт, простор и свобода за пътниците на предните и задните седалки, е освежен с нови цветови решения в тапицериите и облицовките и включва нов, по-голям и високо разположен централен екран с диагонал 9" и подобрена свързаност.

Последното поколение Toyota Safety Sense на свой ред включва широк спектър от нови функции за гарантиране на сигурността на пътниците, издигайки нивото на безопасност на Camry Hybrid до най-високото до момента равнище.

Снимки: Toyota

Виж още: Цели пет Snapdragon 875 флагмана с новото 100 W бързо зареждане ни чакат в началото на 2021 г.