Battlefield 6 ще бъде рибуут на легендарната шутър серия и ще бъде вдъхновен от Battlefield 3, твърди нов слух от гейм индустрията.

Новата игра все още не е официално обявена, но според слуха ще се нарича просто Battlefield, за да подчертае факта, че ще бъде просто рибуут на серията. Освен това мултиплейър режимът, който по традиция е най-важният в играта, ще поддържа до 128 души едновременно.

Друго интересно е, че освен за РС и новите конзоли на Sony и Microsoft следващата Battlefield игра изглежда ще излезе за PlayStation 4 и Xbox One. Различното при тях е, че се разработват от друго студио, а не шведите от DICE, и ще поддържат само до 32 души онлайн в игра. Разбира се, геймърите с тези конзоли могат да очакват по-слаба графика и ограничения, свързани с традиционните разрушения в нивата. Накрая слухът потвърждава, че Battlefield ще има и Battle Royale режим.

От появата на Battlefield 5 измина доста време, така че е време да видим новата част и ако тя излиза тази година, официалната премиера не би трябвало да се забави.   

Снимка: EA

Виж още: Америка може би е открита от хората 10 000 години по-рано, отколкото се смяташе досега

 

Още от Play