Немислимото е все по-близо до реализация – студиото Quantic Dream обяви премиерните дати на РС портовете на свoите досегашни PlayStation ексклузиви Heavy Rain, Beyond: Two Souls и Detroit: Become Human. Френското студио ще ги пусне единствено в магазина на Epic, като най-напред идва и най-добрата игра от триото.

Криминалната драма Heavy Rain ще излезе на 24-ти юни, а месец по-рано ще се появи нейното демо. Цената на приключението е 20 долара.  Heavy Rain първоначално бе пусната за PlayStation 3 през 2010 г. и разказва хитро съшита мистерия за личната драма, погубеното детство и един сериен убиец с неочакван мотив.

Виж още: Sega потвърди още 10 игри за Genesis Mini и те са ретро блаженство

Когато се отърсите от емоционалните сътресения на Heavy Rain, идва ред на трилъра Beyond: Two Souls. В него ще видим Елън Пейдж като младо момиче със свръхестествен приятел и Уилям Дефо, като изследовател на паранормалното. Играта излиза на 22-ри юли отново на цена 20 долара, а демото на алтернативното приключение ще се появи на 27-ми юни.

Най-накрая ще дойде ред и на най-новата игра на Quantic Dream, като тя все още няма дата на излизане, но е предвидена за есента на цена 40 долара. През лятото ще видим и демото на Detroit: Become Human, в което ще се борим за правата на андроидите в недалечно бъдеще.