Вчера For Honor излезе официално. Днес обаче равносметките от тестовите периоди на играта продължават. И изглежда Ubisoft имат повод да празнуват и след Св. Валентин. For Honor е имала най-голямата PC бета в историята на компанията. 1.8 млн. PC геймъри са се включили в тестовия период на новото заглавие на Ubisoft, а общият брой участници в бетата е 6 милиона.

Броят е сумарен от двата тестови периода - затворената бета с ограничен брой играчи и отворената, която се проведе между 9 и 12 февруари за PC, PS4 и Xbox One. Над 2 милиарда минути са били изиграни общо на трите платформи. И двете бети дадоха възможност на играчите да опитат т.нар. Faction War - постоянната кросплатформена мета-игра във For Honor. Това е големият, постоянен конфликт между трите фракции - самураи, рицари и викинги, - върху който дава отражение и собственото ви представяне в мултиплейър мачове, печелейки точки за собствената ви фракция. Всеки състезателен сезон ще бъде от 10 седмици, като в края му играчите ще получават награди в играта на базата на ранга на фракцията си. И собственото си представяне, разбира се. След кратък период войната започва отначало.

Очаквайте ревюто ни на For Honor в предстоящия мартенски брой на списание HiComm, както и тук, на hicomm.bg. Междувременно прочетете за проблематичните микротранзакции във For Honor.