Ако пилешкото месо и игрите ви допадат, KFC и Blizzard Entertainment, Inc. събират сили, за да ви осигурят ранен бета-достъп до предстоящата игра Diablo IV за ограничен период от време при покупка на сандвич от KFC. Промоцията е насочена както към новата игра, така и към сандвича Double Down на KFC, който не се предлага в менюто от близо десетилетие.

Съобщението гласи: "Офертата е валидна само за участващите заведения от веригата на KFC. Участващите обекти ще имат червен банер с надпис Diablo early access, когато се опитате да направите покупка на уебсайта или в приложението. Ще получите код за достъп по имейл, ако закупите сандвич преди 18 март, докато траят доставките. Кодът за ранен достъп ще може да се използва само от 17 до 19 март".

За съжаление на мнозина промоцията е ограничена за САЩ и варира в зависимост от местоположението.

Според досегашните планове Diablo IV ще бъде пусната на пазара на 6 юни. Онези, които не могат да се възползват от офертата на KFC, ще получат ранен достъп до отворената бета-версия от 17 до 19 март само чрез предварително закупуване на Diablo IV. Ранният достъп може да се играе на Windows PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 и PlayStation 4.

Снимка: Blizzard

Виж още: Всеки трети Steam потребител вече използва Windows 11