Slay the Princess е настоящият изненадващ хит на Steam, тъй като приемът на визуалната новела на ужасите е само положителен. С уникален художествен стил и разказ за убийството на принцеса, която ще направи всичко възможно, за да ви спре, тази инди игра получава цялата любов на феновете.

Slay the Princess е визуална новела на ужасите, която излезе в понеделник, 23 октомври, и вече се радва на невероятно положителен прием. С красив дизайн и само двама гласови актьори, които носят преживяването, става въпрос за убиване на принцеса вместо за нейното спасяване.

Ще правите избори, ще се опитвате да не загинете и ще преминавате през някои екзистенциални решения, докато го правите. Принцесата ще се опита да ви попречи да я убиете, но всичко останало в играта ви подсказва, че трябва да се случи точно това. Ако нямате търпение за страховита игра за Хелоуин, която ще ви накара да мислите дни наред след това, Slay the Princess е тук, за да задоволи това ваше желание.

Голямата изненада за Slay the Princess е незабавното одобрение от страна на критиката, което получава. От над 450 рецензии в Steam 97% са положителни, а въз основа на пет рецензии в Metacritic визуалната романтична игра на ужасите е оценена с девет от десет, въпреки че това може да се промени с появата на повече рецензии.

Ако Slay the Princess вече е предизвикала интереса ви, в Steam всъщност има стартова отстъпка от 10%, така че до четвъртък, 2 ноември, можете да очаквате да платите 16.19 долара / 15.74 евро. Можете да научите повече за играта на нейната страница в Steam.

Снимка: Black Tabby Games

Виж още: Истинска човешка кръв охлажда това уникално и злокобно РС, посветено на Diablo 4 (ВИДЕО)