Новото екшън приключение The Lord Of The Rings: Gollum не стартира по най-добрия начин. След многобройни отлагания приключенската игра за Средната земя най-накрая излезе вчера, но вече бе обявена за най-лошо рецензираната игра на годината досега в Metacriitic и OpenCritiс.

Metacritic включва 296 игри в класацията си за най-добрите игри на 2023 г. до момента, като компютърната версия на The Lord of the Rings: Gollum се намира на 295 място с 43 точки, след Clive 'N' Wrench. Още по-зле се представя версията на играта за PS5, която е на последно място в списъка с резултат от 38 точки.

В същото време The Lord Of The Rings: Gollum също се намира на дъното на списъка с игри на платформата OpenCritic, като получава 40 точки и се приземява под № 213.

Провалът на играта накара дори нейния издател Nacon и студиото Daedalic да излязат с открито писмо, в което се извиняват за ниското качество на продукта.

Ако все пак искате да се уверите сами за какво става въпрос, The Lord of the Rings: Gollum вече е наличнa за PS5, PS4, PC, Nintendo Switch, Xbox Series X/S и Xbox One.

Снимка: Nacon

Виж още: Защо падат сателитите на SpaceX?