От време на време попадаме на интригуващи творения в интернет, които ни карат да се възхищаваме на човешката изобретателност. Тези случаи, макар и да не са рядкост, са доказателство за безграничната креативност, която процъфтява в онлайн общностите. Този път потребител на Reddit е изработил нещо, което със сигурност ще предизвика интереса на геймърите: смарт часовник, гениално интегриран с контролер за игри.

Още по-интересно е, че въпросният смартчасовник е Apple Watch Ultra, който работи с пълната версия на Android. Тази конфигурация се допълва от контролер Dual Sense. Това е странна комбинация, но работи наистина добре.

В основата на тази странна комбинация са Apple Watch Ultra, контролер Dual Sense и GBA емулатор на име My Boy!. Потребителят на Reddit използва тази конфигурация, за да играе Castlevania: Aria of Sorrow, което е доста солиден избор, ако трябва да съм честен. Сега изживяването може да не е оптимално за всеки, като се има предвид малкият екран, но в името на забавлението всичко е възможно. Можете да проверите как изглежда играта, пусната на малък екран.

Най-впечатляващ обаче остава фактът, че потребителят на Reddit е успял да стартира Android на Apple Watch Ultra. Не забравяйте, че става дума за пълната версия на Android. Не говорим за Wear OS, която би имала повече смисъл, но ентусиастът е решил да направи нещо повече.

Снимка: Unsplash/R3V3RB_7

Виж още: За да удължите живота на литиево-метална батерия за електромобил, просто я изхабете и я оставете да престои