Екипът на HiCast, подкастът на списание HiComm за технологии, наука, филми и игри, се завръща в пълен състав за своя пети сезон. Водещи са заместник главният редактор на списание HiComm Стоян Тошев, главният редактор на hicomm.bg Тодор Тодоров, в компанията на технологичния журналист Хелиана Велинова.

И този сезон партньор на подкаста е PokerStars, част от Flutter International – международната дивизия на Flutter Entertainment – водеща глобална компания за онлайн спортни залагания и игри, управляваща някои от най-иновативните, разнообразни и отличителни брандове в сектора. Технологиите са в сърцето на всичко, което компанията прави, с което напълно отговаря на основната мисия на подкаста – да информира и да бъде полезен за всички слушатели, които се интересуват от сферата на технологиите.

Очаквайте задълбочени анализи и различна гледна точка към технологични събития и иновации, както и основните теми, които HiCast разглежда – наука, Космос, технологични джаджи и мн.др., както и филмови препоръки и интересни предложения за игри.

В рамките на новия сезон стартира и рубрика, посветена на изкуствения интелект, в която водещите ще коментират случващото се в тази бързоразвиваща се индустрия и ще споделят впечатления от тестваните от тях AI инструменти.

От сезон 5 епизодите на HiCast ще се качват и в Youtube канала на HiСomm, за да бъде подкастът още по-достъпен за всички.

И в този сезон екипът на HiCast ще продължи да кани интересни гости – както представители на иновативни компании, така и професионалисти от различни технологични сфери. В първия епизод за новия сезон гостува авиационният инженер док. инж. Недислав Веселинов и един от създателите на Софийския планетариум.

Снимка: Hicomm

Тагове: