В анкетата миналата седмица ви попитахме дали измервате спортните си резултати, били ти в залата или по време на професионално спортуване или тренировка. Все повече устройства включват опции за измерване на различни показатели (включително смартфоните) и искахме да знаем каква част от вас се възползват от тях.

Най-голяма част от анкетираните не измерват резултатите си — 33.8%. Веднага след тях, за жалост, се нареждат тези, които не спортуват с цели 30.3%. Надяваме се по време на следващата сходна анкета максимално голяма част от тях да не попадат в тази категория. 18.8% засичат време, калории и/или пулс със смартфоните си, докато 6.6% разчитат на отделен фитнес тракър. Очакваме да споделят избрания от тях модел в коментарите. 5.5% използват вградените компютри на фитнес оборудването, докато 4.9% просто отчитат времето с обикновен часовник.

Не пропускайте да отговорите и на новата ни анкета, в която ви питаме какъв обем бърз трафик е включен в мобилния ви план. Тук може да разгледате резултатите от предходната ни анкета.