За Asus не е непознато да прави специални издания на своите телефони. Всъщност точно този септември компанията пусна издание на ROG Phone 6 с тематика на Batman. И изглежда, че същият модел отново се завръща, този път със скин на Diablo Immortal.

В сътрудничество с Blizzard Entertainment, Asus разкри новия ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition. Според съобщението ограниченото издание на телефона не само ще бъде тематично по мотиви от Diablo Immortal, но ще има и подходящи аксесоари.

Като цяло изглежда, че това ограничено издание ще включва опаковка Horadric Cube, кутия с форма на Worldstone, тематичен пакет Diablo Immortal, ексклузивни аксесоари и ROG Phone 6 със специално проектиран гръб.

По отношение на спецификациите тук няма какво ново да се говори. Технически Diablo Immortal Edition ще бъде същото като нормалния ROG Phone 6. Но това, което може да накара някой да избере такъв модел, са дизайнът и аксесоарите.

Извън дизайна и тематичния пакет телефонът ще се предлага с няколко аксесоара, от които може да се интересуват феновете на Diablo. Това включва Shield Blessing Aero Case, реплика на картата на играта, фенерче, което може да разкрие специален ефект върху Aero Case, и тематичен щифт за изваждане на SIM.

Както изглежда, Asus отива много по-далеч с този телефон с лимитирана серия, отколкото с изданието Batman. Въпреки че Immortal е малко противоречива игра, това, което е представено тук, вероятно ще зарадва всеки хардкор фен на Diablo. ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition ще бъде наличен на 18 ноември от онлайн магазина на Asus и някои избрани партньори. Към момента на писане няма информация за цената.

Снимка: Asus

Виж още: Защо падат сателитите на SpaceX?

 

Тагове: