OnePlus се очаква да пусне множество нови устройства на 7 февруари, най-малко известното от които е таблетът OnePlus Pad, който вече се появи в 3D рендери.

Почти никаква информация не беше споделена за OnePlus Pad преди събитието, докато фирмата не пусна друго устройство на микросайта Cloud 11 в Индия. „Какво повече можеш да очакваш?“, гласи тийзърът със стъклен контур за това, което със сигурност е форм фактор на таблет, като също се вижда нещо, което прилича на скенер за пръстови отпечатъци.

Сега получаваме визуализации, показващи как може да изглежда OnePlus Pad с любезното съдействие на плодотворния в течовете профил @OnLeaks, зад който се крие Стийв Хемерстофер. Публикувани в индийския магазин MySmartPrice, рендерите се основават на неиздавана мострена единица, която носи кодовото име Aries, и показват, че OnePlus Pad вероятно ще се предлага с метален униформен дизайн.

Според този доклад OnePlus Pad ще се похвали с 11.6-инчов дисплей, който е заобиколен от еднакви рамки. Селфи камерата ще бъде поставена в горния десен ъгъл, което ще направи възможни видеоразговори, когато държите таблета в пейзажна ориентация. Интересното е използването на голям кръгъл модул на камерата, разположен централно в задната част на рендерите на OnePlus Pad. На този етап не е ясно дали таблетът ще се предлага с единична или двойна система от задни камери.

Както отбелязваме от страницата с тийзър, изглежда има капацитивен скенер за пръстови отпечатъци по десния ръб за биометрично отключване. MySmartPrice спекулира, че това може да е магнитна секция за някакъв стилус, което също е доста толкова правдоподобно.

За съжаление не са известни други подробности за това устройство. Въпреки че не е потвърдено, много вероятно е OnePlus Pad да бъде базиран на Android таблет. Също така е вероятно устройството да бъде ограничено до Индия предвид липсата на тийзъри в други региони. Ще трябва да изчакаме до 7 февруари, за да видим колко точни са тези изображения на OnePlus Pad и да получим подробности за това къде ще се намира той в рамките на растящия пазар на таблети с Android.

Снимка: @OnLeaks

Виж още: Каква операционна система се използва в Космоса?

 

Тагове: