Получаваме още един поглед към предстоящата серия OnePlus 11 с любезното съдействие на предложени „официални“ рендери на устройството, които показват предстоящите промени в дизайна, цветовете, както и завръщането на марката Hasselblad.

След като пуснаха поредица от рендери на спецификации на дизайна по-рано през годината, профилът @OnLeaks се обедини с Gadget Gang, за да пуснат това, за което се казва, че е „официален“ рендер на OnePlus 11. Той показва усъвършенстване на дизайна, използван със серията OnePlus 10, връщане на плъзгача за известия, обгръщащата лента на камерата и по-забележимо лого на Hasselblad, гравирано в рамките на хибридна система с кръгла камера.

Това, което вероятно представлява интерес за много фенове на OnePlus, е завръщането на цветовете Volcanic Black и Forest Emerald, които бяха представени с OnePlus 10 Pro в началото на 2022 г. Въпреки това този теч показва само един рендер на OnePlus 11. Може да има още цветове, когато устройството бъде пуснато в началото на 2023 г.

Наред с този предполагаем официален рендер на OnePlus 11 източниците споделиха предложен списък със спецификациите на телефона. Според тях OnePlus 11 се очаква да се предлага с 6.7-инчов QHD+ AMOLED дисплей с висока честота на опресняване, процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, с до огромните 16 GB RAM и 5000 mAh батерия с включено зареждане от 100 W. Предишни слухове също предполагат, че OnePlus ще бъде един от първите, които ще приемат UFS 4.0 съхранение и на този модел.

Знаем, че следващият флагман на OnePlus ще предлага четири пълни актуализации на ОС и пет години редовни пачове за сигурност на всеки два месеца като стандарт. Това устройство вероятно ще се доставя с OxygenOS 13.1 според неотдавнашния OxygenOS Open Ear Forum, проведен в Лондон.

Освен това източниците са посочили OnePlus 11 като идващ с 50-мегапикселов основен сензор, 48-мегапикселов ултраширок и 32-мегапикселов 2x телефото сензор. Твърди се, че селфи камерата е с 16 мегапиксела.

Този доклад предполага, че не ни остава много време да чакаме, докато OnePlus 11 се появи на рафтовете на магазините. Началото на 2023 г. е предполагаемият прозорец за стартиране на този предстоящ флагман с Android.

Снимка: OnLeaks

Виж още: OnePlus 10T 5G: телефон за шампиони (РЕВЮ)