Caviar, руска луксозна марка за аксесоари за телефони, току-що излезе с гениален дизайн на iPhone 13 Pro (и iPhone 13 Pro Max), който включва персонален QR код, от позлатен титан, гравиран направо на гърба на телефона. 

Въпросната колекция iPhone 13 е наречена Digital Signature и вече е налична за продажба на сайта на Caviar.

Серията се грижи за новата култура на пандемията, при която се изисква валиден паспорт или QR код за влизане в повечето обществени съоръжения, като ресторанти, фитнес зали, кафенета, магазини и други подобни.

Много хора пробваха да поставят собствените си "зелени сертификати" на заключения или началния си екран, за да улеснят декларирането пред охраната на повечето обществени места, в които влизат.

Разбира се, не е задължително да гравирате QR кода на зелен сертификат на iPhone 13 на Caviar – можете да шифровате буквално всяка информация, която искате, върху златно-титановото покритие.

Налични са три различни версии на луксозния iPhone, като част от серията Digital Signature: QRMATRIX, BLACK CARD и GOLDEN CARD.

Тези ослепителни творения ще останат просто блян за мнозинството от нас – компанията не създава луксозните модели на iPhone, за да бъдат бестселъри – те са по-скоро модно изявление, крещящо за лукс и недостижимост.

Въпреки че не е ясно колко точно от тези модели iPhone 13 Pro ще бъдат изработени и продадени общо, марката Caviar има репутация на бутиков творец, така че цените ще са солени, а наличностите – ограничени.

Обзор на седмицата за всичко ново, случващо се в света на технологиите, игрите и развлекателната индустрия, можете да откриете в нашия подкаст HiCast.  
Последвай Instagram профила ни и прочети пръв най-интересните новини. 
Абонирай се за YouTube канала ни и гледай нашите технологични ревюта. 

Снимка: Caviar

Виж ощеКои са MagSafe аксесоарите, които наистина привличат внимание