Google Pixel 7 и 7 Pro са официални, но сега очакваме с нетърпение следващата голяма премиера на Android флагман и интересът около серията Samsung Galaxy S23 само продължава да расте. Наскоро чухме слухове за ъпгрейди на батериите и хардуера на камерата, а сега следващите подробности, които изплуват, се отнасят до това в какви цветове може да пристигнат телефоните – и не сме сигурни, че харесваме това, което чуваме.

Според анализатора Рос Йънг, който често разполага с достоверна информация, серията Galaxy S23 първоначално трябва да се предлага в четири нюанса: бежово, черно, зелено и светло розово.

Зеленият S22 беше един от любимите варианти на мнозина, така че определено би било страхотно да видим завръщането му за S23, а това светлорозово също може да е нещо, с което сме запознати, ако е нещо като розово злато. Черното е доста стандартно сред смартфоните на различни марки и Samsung има традиции в предлагането на тази опция, но това, което не виждаме, е съответстващ бял цвят – като Phantom White, който имахме на S22. Вместо това, когато става въпрос за по-светли неутрални цветове, бялото може да се окаже заменено с бежов нюанс.

Samsung се опита да продаде бежов смартфон с Galaxy Z Fold 4 – жълтеникавото тяло беше съчетано с лъскава златиста рамка. Ако производителят избере същия външен вид на S23, това определено може да бъде поляризиращ избор – ние самите все още не сме сигурни какво мислим за него – и лесно можем да видим купувачите да се оплакват от липсата на чисто бяло.

Може би добрата новина е, че все още нямаме никакво доверие в този доклад – както е много рано да се говори за цветовете с някаква точност, така и източникът зад тази информация невинаги е разбирал нещата правилно, оставяйки ни да се надяваме, че в крайна сметка ще намерим някакво потвърждение на желаната разцветка.

Възможно ли е този списък да е неправилен или просто непълен? Не бива да се отказваме от възможността други популярни цветове като бяло и лилаво да дойдат в Galaxy S23. Дори и да не ги видим при пускането на пазара, Samsung редовно въвежда нови цветове няколко месеца след пристигането на новия телефон, като помага да се гарантира, че купувачите имат много възможности за избор. Без значение в какви цветове се намира, Galaxy S23 със сигурност изглежда сякаш се оформя да наследи Galaxy S22 като един от най-добрите телефони с Android на пазара.

Снимка: Unsplash

Виж още: Създадоха синтетични организми, които могат да се възпроизвеждат

 

Тагове: