Снимките и видеоклиповете се превърнаха в неизменна част от нашето ежедневие. Почти нито един важен момент не може да остане незабелязан. За да можем да увековечим миговете чрез фотография, е важно да имаме адекватен спътник – телефон, чиято камера улавя всеки един детайл. Новият смартфон TECNO Spark 10, който отскоро се предлага в България, има 50-мегапикселова камера, готова да отговори и на най-взискателните задачи!

Изключително прецизна камера

Създаването на снимки с професионално качество някога беше възможно само за най-квалифицираните. С напредването на технологиите обаче висококачествената „джобна фотография“ вече е достъпна за всеки. Камерата на телефона TECNO Spark 10 съдържа AI технология 4 в 1, режим Pro photography и други функции, които ви позволяват да създавате страхотни снимки при различни сценарии и условия на осветление.

Създаване на видео съдържание

Създаването на видеоклипове наред с фотографията е един от незаменимите начини за създаване на незабравими спомени. Основната 50-мегапикселова камера на телефона TECNO Spark 10 позволява резолюция на видео формат до 1080p. Потребителите имат възможност да заснемат дори най-малките детайли, да използват Slow motion режима, за да създават записи на забавен каданс и множество други функции за създаване на видеоклипове с професионално качество.

Цена и наличност

TECNO Spark 10 се предлага в магазините на Техмарт и Техномаркет.

Снимки: TECNO