Ако сте прекарали повечко време в мрежата последните няколко дни, може би ви е попаднало видеото с адвоката, който неволно се “превърна в котка” по време на важно съдебно изслушване.

Въпреки че на него определено не му е било забавно, той по невнимание е включил определен филтър по време на разговора в Zoom. В неговия случай това се дължи на малко остарял софтуер за камери на лаптопа му Dell. Но автоматично всички поискаха да разкрият котешкото си Аз по време на конферентни разговори, защото... ами защото е забавно.  
Най-лесният начин е през приложението Snap Camera, което си е разработено от Snapchat , но предимството му е, че може да бъде използвано почти навсякъде. Първата стъпка е всички останали приложения да бъдат затворени и след като го изтеглите и инсталирате, трябва да продължите с Open Snap Camera.  Ще ви бъде разкрито разнообразие от филтри, сред което просто да изберете един. След това отваряте приложението за конферентни разговори, променяте в настройките да се използва Snap Camera, като, ако процесът не е гладък, можете да видите подробни инструкции, кликвайки на линка Show me how при Go live with this camera.  
Мяу! 

Снимки: shutterstock

Виж още: Добра идея ли са филтрите за грим по време на видеоконференциите?

Тагове: