Много често се правят аналогии между брандовете на Apple и Tesla – и двете компании имат неповторима харизма и определено силно присъствие на пазара. Ето защо мнозина смятат, че едно тяхно сътрудничество би било основополагащо, що се отнася за технологичния свят. Въпреки слуховете до такова все още не се е стигнало, ето защо от Caviar решиха да ни представят тяхното виждане по въпроса.

Новата им колекция Visionaries е посветена на съвременните изобретатели и създатели. Към нея спада новият iPhone 13 Pro Electro Limited Edition, който е частично направен от тялото на електрически автомобил Tesla Model 3. Корпусът е титанов, с черно PVD покритие, а присъствието на Tesla се усеща в централната част. Гравирани са портрет на Илон Мъск, логото на Tesla, както и контурите на електрическия автомобил. От телефоните ще бъдат пуснати само 99 бройки, като потребителите ще могат да избират между iPhone 13 Pro Electro със стартова цена 6760 долара за версията с 128 GB и 7300 долара за iPhone 13 Pro Electro (128 GB).

За разлика от друг път в колекцията Caviar са включили и бюст на Илон Мъск, изработен от разтопения метал на електрически автомобил. От него ще бъдат произведени само 27 броя, като единичната цена е 3220 долара.

Снимки: Caviar

Виж още: Тesla Model S Plaid с рекорден пробег за марката на четвърт миля

Тагове: