The Mansion: A Puzzle of Rooms (Android, iOS)


sСлед спечелването на най-големите награди легендарната Nintendo DS игра се завръща на мобилни устройства и тя е още по-добра от всякога!

The Mansion: A Puzzle of Rooms е прекрасен колоритен пъзел. Проправяйте си път през различни стаи и помогнете на любопитната и красива Ан да открие тайната на мистериозния замък. Магията ви очаква на всяка крачка и малката Ан не може да се справи без ваша помощ!

Всяка стая в имението е уникална и е супер интересно да подреждате парченцата от пъзела, за да достигнете до голямата тайна. Тази игра със сигурност ще зарадва феновете на логическите пъзели. А магичната атмосфера ще ви заплени изцяло!

 

Цена: Безплатна

 

 


Изтегли играта от Google Play Store, Apple App Store


 

Knightmare Tower (Android, iOS)


sВ Knightmare Tower ще правите това, което правят смелите рицари в приказките - ще се биете с чудовища, за да спасите принцесата, която е заключена във висока кула.

Ще трябва да спасите 10 принцеси, дъщери на един и същ крал, и всеки път ще се изправяте пред огромно чудовище, което пази кулата. Играта е много зарибяваща, защото предлага прост геймплей и лесни контроли, с които ще прекарате много часове.

Обновявайте мечовете и броните си, за да имате повече шансове за победа. Използвайте и вълшебни отвари, които ще ви направят по-силни. Knightmare Tower е едно неочаквано добро средновековно приключение.

 

Цена: Безплатна

 

 


Изтегли играта от Google Play Store Apple App Store


 

Walking Dead: The Game - Season 2 (iOS)


sTelltale Games представиха втория сезон на играта The Walking Dead. Клемънтайн отново ще бъде изправена пред различни морални дилеми и ще бъде изпитан нейният инстинкт за оцеляване.

Минали са много месеци след събитията в сезон 1 на The Walking Dead и Клемънтайн все още търси безопасност. Но какво може да направи едно обикновено дете, за да оцелее в свят, в който живите могат да бъдат толкова лоши, колкото и мъртъвците? Открийте отговора сами! А ние можем да ви уверим, че от Telltale са запазили високото си качество.

 

Цена: $6,49

 

 


Изтегли играта от Apple App Store


 

Fightback™ (iOS)


sКогато няма справедливост, може да има само отмъщение!
Бандити са отвлекли вашата сестра и те определено са избрали грешния човек. Време е за разплата! Fightback е съвместен проект между игралните студиа Chillingo и Ninja Theory. А те са създали изцяло нов стандарт в мобилните бойни симулатори.

Очаква ви зашеметяваща визия, уникална динамика и страхотни бойни техники. Всичко събрано заедно е тук, за да ви отведе до върха на мобилните бойни игри. Не пропускайте да гледате трейлъра, който ще ви даде бърз поглед над невероятния боен симулатор.


Забележка: Chillingo и Ninja Theory разработват и Android версия, но не е известно кога ще бъде налична за сваляне от Google Play Store.

 

Цена: Безплатна

 

 


Изтегли играта от Apple App Store


 

Temple Run 2 (Android, iOS, WP)


sПродължението на феноменалния Jump-n-Run хит, Temple Run е факт и за Windows Phone устройства. През есента Temple Run 2 бе в списъка от заглавия, които бяха обещани, че ще се поддържат от мобилната ОС на Microsoft, и ето че днес това е факт.

Temple Run показа, че за да достигне една игра до върха, тя трябва да притежава едно-единствено качество – да те кара да искаш още и още! Сега вълнуващото приключение продължава с изцяло нова визия и няколко нови персонажи, с които може да играете.

Преминавайте по ръба на опасни скали, спускайте се по въжени лифтове, тичайте неспирно и се опитайте да избягате максимално голямо разстояние с прокълнатият идол. Колко далече ще стигнете, зависи само от вас. Успех!

 

Цена: Безплатна

 

 


Изтегли играта от Google Play Store, Apple App Store, Windows Phone Store


 

Subway Surfers (Android, iOS, WP)


sПоследното, но не по важност предложение отново е свързано с тичане. В Subway Surfers ще влезете в ролята на тийнейджър, който обича да драска със спрей по влаковите вагони. И естествено, след като бива забелязан от кантонер, обикалящ на проверка, единственото спасение е бягството. Така стартира и самата игра.

Subway Surfers определено ще ви грабне със страхотния си геймплей и пъстрата графика. Неслучайно тя е предпочитана от стотици милиони Android и iOS фенове на игри. Сега е налична и за Windows Phone устройства.

Управлявайте малкия пакостник, който ще тича около вагони, аварийни знаци, движещи се с висока скорост влакове и множество тунели и мостове. Налична са и бонуси като реактивни раници, подскачащи обувки и скейтборди. Играта е подходяща за всички възрасти. Препоръчвам горещо!

 

Цена: Безплатна

 

 


Изтегли играта от Google Play Store, Apple App Store, Windows Phone Store