Трейлърите отдавна не носят онова очарование, на което бяхме свикнали - да не кажем, че някои са толкова скучни, че дори не заслужават вниманието ни. Но Argylle донася нещо съвсем различно.  
Трейлърът на филма на Матю Вон започва като сцена от класически шпионски трилър: агент под прикритие Аргил (Хенри Кавил) танцува с красива жена (Дуа Липа) само за да бъде разкрита истинската му самоличност. Следва скоростно преследване с кола... само че се оказчва, че нищо от това не е истинско. 


Агент Аргил всъщност е творение на писателката Ели (Брайс Далас Хауърд), която не обича нищо повече от това да пише вкъщи с котарака си Алфи. Когато обаче открива, че романите ѝ отразяват действията на действителна шпионска организация, тя е хвърлена в шпионска история, каквато е свикнала да вижда само на страниците. 
Но не си мислете, че попадате на блудкав второстепенен сюжет - в ролите виждаме са Сам Рокуел, Джон Сина, Ариана Дебоуз, Брайън Кранстън, Катрин О'Хара, София Бутела и Самюъл Л. Джаксън. Но истинският акцент в трейлъра трябва да бъде скъпоценният котарак Алфи, който заслужава хубаво лакомство след всички експлозии, на които става свидетел. 

Филмът ще е по кината от 2.02.2024 г.

Снимки: YouTube

Виж още: TikTok обмисля да интегрира Google Search