Всяка година мобилните устройства заемат все по-централно място в нашето ежедневие и се превръщат в сърцето на иновациите.

Благодарение на тези устройства ние създаваме и самите ние потребяваме съдържание, което ни свързва, вдъхновява или просто ни забавлява. Оставаме потопени в света на епична игра дори когато сме в движение. Оставаме в контакт с колеги и спазваме крайните срокове дори когато не сме на бюрата си. Управляваме всяка една сфера на нашия живот от едно удобно място – от навиците ни за здраве и поддържане на добра форма до срещите ни, покупките, пътуванията и много други неща.

Дните ни се въртят около тези изживявания, затова хората очакват устройства, на които могат да разчитат, от брандове, на които могат да се доверят. В същото време глобални предизвикателства като кризата с климата ни карат да се замислим как живеем. Ние сме отговорни да създаваме по-добър свят днес, докато се стремим към по-устойчиво бъдеще. Ние вярваме, че мобилните технологии могат да  обогатяват живота на хората и допринасят за един по-добър свят. И това е причината да правим това, в което сме най-добри в нашия MX бизнес. (Mobile eXperience)

Задаваме нови стандарти в производителността

Няма по-добър пример за това как Samsung осъществява тази своя визия от серията Galaxy S. Тази година Galaxy S серията надгражда нашия опит в създаването на иновации, като затвърждава опита ни през годините.

Затова и системата ни от професионални камери в Galaxy смартфоните става все по-интелигентна, предлагайки най-добрите снимки и видео независимо от светлината, на която снимате. Заедно с хардуера и софтуерните оптимизации нашият най-нов чипсет дава възможност за най-бързото и мощно Galaxy представяне. Свързаността в нашата екосистема също става все по-лесна и практична от всякога.

Върхът в Galaxy S серията е нашият Galaxy S Ultra. Смартфон, на който можете да разчитате да получите най-доброто от най-доброто със следващо поколение продуктивност и качество.

Обединихме най-обичаните Galaxy Note предимства с модела Ultra, създавайки смартфон с мощност, продуктивност и творчески възможности на две Galaxy иновации в една.

Galaxy S Ultra се превърна в истинска кулминация в мобилните иновации на Samsung, емблематична част от серията, която се отличава от всичко останало, и скоро ще ви покажем какво още може Ultra в повече категории устройства.  

Иновация, която остава

Представянето не се ограничава до повече мощ. То също значи трайна иновация, която оставя все по-малък отпечатък след себе си.

Ангажираме се с борбата с климатичните промени, водени от нашата нова стратегия за околната среда, с която целим да направим по-устойчиви технологиите, на които толкова разчитаме. Затова реализираме всяка фаза от живота на продуктите ни с внимание към околната среда.  

Това означава създаване на устройства, проектирани да издържат по-дълго с подобрена здравина, изработени от по-устойчиви материали в повече компоненти на продукта. Това също означава и съвместна работа с партньори със сходни на нашите виждания, за да обединим хората и заедно да водим положителна промяна за света и индустрията. 

Премиум изживяване без компромиси

На 1 февруари по време на Unpacked ще ви покажем как комбинацията между иновациите и устойчивостта създават върховно премиум изживяване.

В момент, когато залогът е по-голям от всякога, ние вдигаме летвата, като преодоляваме границите, като предлагаме нашето най-продуктивно мобилно изживяване, на което ще продължите да се наслаждавате години наред.   

Нямам търпение да споделя с вас какво следва.

Снимки: Samsung