За разлика от Samsung и Google, Apple никога не се е интересувала от навлизане в идеята за извитите дисплеи. Но ако някога сте се чудили как би изглеждал iPhone със заоблени ръбове на екрана, тогава един ентусиаст току-що отговори на вашите желания.

Twitter потребителят lipilipsi, който твърди, че е хардуерен техник на iPhone, наскоро разкри последния си проект - модифициран iPhone 14 Pro Max. За проекта телефонът получи едно от най-противоречивите решения за дизайн на някои от телефоните с Android, а именно извит дисплей.

Модификацията включва подмяна на рамката на телефона с нова и смяна на дисплея. Извън това обаче всичко останало е почти същото.

В допълнение, техникът предостави кратко видео, показващо всички страни на устройството, както и демонстрация, че апаратът работи.

Независимо дали сте фен или мразите извитите екрани, вероятно всички можем да се съгласим, че iPhone изглеждат доста странно с този тип дисплей. И вероятно е логично да се каже, че този мисловен експеримент вероятно също няма да убеди Apple да тръгне по този път скоро.

Снимка: @lipilipsi

Виж още: Това са най-добрите приложения в App Store за 2022 г.