По-рано миналата седмица Apple представи серията iPhone 15, която се състои от iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max. Нито един от тези нови iPhone не се предлага в златен цвят, но ако искате такъв и имате излишни пари, базираният в Дубай производител на устройства от луксозен клас Caviar представи златна версия на моделите Pro, наречени Ultra Gold.

Цената на iPhone 15 Pro Ultra Gold започва от 8890 долара и достига до 9890 долара, а iPhone 15 Pro Max Ultra Gold е с базова цена 9670 долара и достига до 10 390 долара. Моделите Ultra Gold са изработени от 18-каратово злато със сатенено покритие, а логото на Apple на задния панел е изработено от 24-каратово злато. Caviar казва, че Ultra Gold е за "избраните", включително знаменитости, спортисти, политици и други представители на елита.

Caviar представи и версия Ultra Black за iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max. Базовата цена на iPhone 15 Pro Ultra Black е 8060 долара и достига до 9060 долара, а цената на iPhone 15 Pro Max Ultra Black започва от 8840 долара, като най-скъпият модел е на цена 9560 долара. Моделът Ultra Black също има 24-каратово лого на Apple, но шасито му е изработено от авиационен титан с PVD.

В допълнение към моделите Ultra Gold и Ultra Black Caviar обяви версии Titan Black, Starry Night и Dark Red на iPhone 15 Pro и Pro Max.

Моделът Titan Black също е с корпус от авиационен титан, но логото на Apple на задния му панел е изработено от черен перлит на Van Cleef & Arpels. Моделите Dark Red и Starry Night са със същото лого на Apple, но имат различен дизайн на корпуса. Шасито на тъмночервената версия е с космически шарки, вдъхновени от Марс, като всяко устройство има уникален дизайн от мраморен карбон. Caviar казва, че шасито на Dark Red от кован карбон в тъмночервен цвят е взето от производството на спортни автомобили Lamborghini.

Caviar ще направи само 99 бройки от всяка от тези пет версии на iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max, в случай че се интересувате от закупуването им.

Снимка: Caviar

Виж още: Geekbench потвърди по-бързия чип 17 Pro Performance при iPhone 15 Pro

 

Тагове: