Вероятно смятате, че на Илон Мъск му е доста трудно да разпредели времето и усилията си между всички свои проекти, сред които Tesla, SpaceX, X и т.н. Както знаем, "всяко дете има нужда от внимание" и се оказва, че родителските задължения на Мъск са се увеличили. Този път буквално. Според ново разкритие от предстоящата книга на биографа Уолтър Айзъксън, децата на Мъск и певицата Grimes... са се оказали три. "Новото попълнение" в родословното дърво носи звучното име Techno Mechanicus, като трябва да признаем, че другите две - X Æ A-12 и Exa Dark Sideræl - може би все пак завиждат поне малко на сравнително по-лесното произнасяне на това име.

Невероятно е обаче, че това не е първият или дори вторият път, когато се оказва, че Мъск има дете, без светът да е разбрал за това: през 2022 г. репортер чува детски плач по време на интервю с Grimes и се оказва, че това е неразкрито досега бебе. По-късно същата година се оказва, че една двойка близнаци са се появили след връзка на Мъск със служителка на компанията си за мозъчно-компютърен интерфейс Neuralink.

Така погледнато, изглежда, че Мъск има оправдание за прибързаните си решения - все пак подобна ситуация изисква крайни мерки.

Снимки: Unsplash

Виж още: Tesla продава котешко легло в стила на... Cybertruck

Тагове: