Huawei България стартира нова игра, в която дава шанс на един от феновете си да спечели най-новия смарт часовник на марката - Watch GT 2 Pro. Играта е вдъхновена от неговата иновативна функция HUAWEI Share OneHop, с която снимка от Huawei смартфон може да се прехвърли директно като дизайн на циферблата на новите смарт часовници Watch GT 2 Pro и Watch Fit, отскоро налични и на българския пазар. 

Предложенията, заснети с Huawei смартфон, могат да се изпращат като коментари под който и да е от следните два поста на официалната страница на Huawei Mobile в България:

https://www.facebook.com/HuaweimobileBG/videos/995279314281298

https://www.facebook.com/HuaweimobileBG/videos/1246840362347656

 

Потребителите могат да участват с произволен брой предложения до 23 октомври, след което тричленен екип на Huawei България ще избере и награди най-оригиналната снимка, подходяща за дизайн на циферблат на Watch GT 2 Pro. Пълните условия на играта могат да се видят тук.

 

Huawei Watch GT 2 Pro идва с премиум дизайн и материали – стъкло от сапфирен кристал, керамичен гръб и корпус от титанова сплав, които го правят освен красив и много удобен, лек и ергономичен. Поддържа над 100 спортни режима, до 2 седмици живот на батерията, безжично зареждане от съвместим с функцията смартфон и подобрен мониторинг на стреса, качеството на съня, пулса и наситеността на кръвта с кислород. Повече за него можете да научите тук.

Вижте още: Официално: ще видим Huawei Mate 40 на 22 октомври