Още от детските години едно нещо никога не се променя – целогодишното очакване на лятото. Лятната ваканция е време за почивка и презареждане; пауза от дългите месеци на работа, за да намерим себе си отново. И въпреки че това може да се случи по толкова много начини, никой не би казал "не" на разходките на открито, на почивката край басейна или изкачването на планински връх. Нито на атрактивна лятна оферта.

Смарт часовникът може да бъде най-удобното устройство, което да вземете със себе си по време на вашите приключения. Huawei предлага наистина богата гама от смарт часовници в различен стил и с различен набор от функционалности, а сред тях HUAWEI WATCH Ultimate е екипиран и за най-екстремните ви приключения.

Ето някои от многото начини, по които можете да се възползвате максимално от възможностите на вашия смарт часовник по време на летните ваканции, включително на най-новия HUAWEI WATCH Ultimate, който през тази седмица е на още по-атрактивни ценови оферти.

Вълнуваща ваканция на плажа


Поне един плажен ден със слънце, пясък и разбиващи се в брега вълни звучи задължително за освобождаване на натрупалото се напрежение. В тези случаи носенето на произволен смарт часовник може да не е най-доброто решение, тъй като той може лесно да се повреди от пясъка и морската вода. За да се отпуснете наистина, ще ви трябва смарт часовник, който може да издържи на тези условия.

За щастие материалът от аморфен метал на основата на цирконий на HUAWEI WATCH Ultimate го прави изключително устойчив на надраскване от пясък и корозия в морската вода, което означава, че винаги можете да го носите на китката си, независимо дали правите слънчеви бани, или се потапяте дълбоко в морето.

Плажът предлага и много възможности за спорт като плажен волейбол и каяк, които добавят и здравословен елемент под формата на тренировка към вашата почивка. Вземете HUAWEI WATCH Ultimate със себе си и следете физическото си състояние и напредък чрез приложението HUAWEI Health. А ако искате да се потопите в океана или да се отправите към екзотично място за гмуркане, устройството ще ви последва благодарение на неговата водоустойчивост до 100 м и различни режими за гмуркане, които осигуряват функции за безопасност като изчисляване на декомпресия и предупреждения с таймер.

Потопете се в дивото


Разходките и къмпингуването могат да бъдат отличен начин да си починете от суматохата на ежедневието. Спокойната атмосфера и природа могат да предложат изживяване, което да ви позволи да откриете отново себе си.

По време на различните активности смарт часовници като HUAWEI WATCH Ultimate могат да помогнат за осигуряването на по-просто и безопасно изживяване. Устройството разполага със специален режим Expedition, който трансформира дисплея на вашия часовник в информативен циферблат с данни в реално време, като час, температура, атмосферно налягане и физическо здравословно състояние.

В нова и непозната среда може да бъде опасно, ако човек не познава района, в който се намира. Непознатите метеорологични условия, както и новите терени могат да създадат непредвидени трудности, които биха повлияли на почивката ви. Но HUAWEI WATCH Ultimate ще ви помогне, като ви уведомява всеки път преди сериозни промени във времето и всякакви тревожни физически аномалии, като ви дава важни сигнали, които ви предпазват. Освен това неговото GPS проследяване записва всеки път, който сте изминали – дори когато сте офлайн, и ви навигира, ако се загубите.

Устройството дори се грижи за нощни преходи и едноседмични къмпингувания с батерия, която издържа до 2 седмици – повече от достатъчна продължителност за кратки до средно дълги експедиции. За допълнителна сигурност можете също да заредите батерията си бързо само за 60 минути.

Бъдете активни и социални

Без значение дали сте начинаещ или професионалист, винаги е добре да имате повече съмишленици в дадена дейност, така че да можете да научите нови техники или да останете последователни в обучението си. Свободното време през лятната ваканция ви дава възможност да бъдете активни в групи по интереси и нови спортове, включващи любимите ви забавления.

Професионалният спортен режим на HUAWEI WATCH Ultimate ще ви помогне да проследите личния си напредък в различни спортове - от скално катерене до маратонско бягане. Статистиките се пазят в приложението HUAWEI Health и могат лесно да бъдат споделяни с приятели, което ви прави активна част от собствената ви спортна общност.
Устройството ви помага и да опознаете по-добре себе си по време на тренировки с помощта на ECG Health, измерване на наситеността на кръвта с кислород и проследяване на пулса. Така ще сте сигурни, че не се натоварвате твърде много по време на вашите тренировки.


Атрактивни летни оферти
Huawei Watch Ultimate се предлага в два варианта - Expedition Black и Voyage Blue, като и двата са в промоция в търговската мрежа до тази неделя, 20.08.2023. Мобилните оператори също предлагат атрактивни цени на изплащане с абонаментни планове. Подарете си вълнуващи летни приключения!

Снимки: Huawei