HUAWEI продължава традицията да организира различни сервизни кампании, в рамките на които българските потребители да се радват на специални оферти и промоции за следпродажбено обслужване на своите Huawei устройства – смартфони, таблети, смарт часовници, безжични слушалки и други.

Настоящата пролетна кампания, която продължава до края на юни 2023 година, включва няколко изкушаващи предложения.

Първото е 20% отстъпка за някои резервни части, чийто точен списък може да видите тук. 

На посочения уеб сайт може да проверите точно кои устройства и кои части се покриват от промоцията, тяхната стандартна цена и съответната им цена в рамките на пролетната кампания.

Второто много атрактивно предложение е за фиксирана цена от 45 лева за смяна на батерията. Проверете участващите устройства тук.

Третото предложение е за тези, които сменят повреден дисплей на смартфона си. По желание към това те могат да получат напълно безплатна смяна и на задния му капак. За това предложение също трябва да проверите списъка на участващите устройства.

Можете да се възползвате от условията на новата кампания на новия адрес на Сервизния център на Huawei на ул. "Коста Лулчев" 58А. Също така може да използвате и продължаващата услуга "От врата до врата", която включва безплатна куриерска услуга за всички Huawei устройства, за територията на цялата страна.

Снимки: Huawei