Напиши думата, която търсиш и натисни Enter

GT серията на Huawei е една от най-популярните в България, когато говорим за смарт часовници. Устройствата от нея се характеризират с висококачествена изработка, тонове функции за проследяване на здравето и повече спортни режими, отколкото някога биха ни потрябвали.

Тази година компанията предлага цели три варианта на 46 мм часовник: класическия спортен дизайн с черна силиконова каишка, зашеметяващ зелен вариант, чиято каишка е направена от рециклирани материали, и изцяло стоманен модел, който ще разгледаме по-подробно днес.

Дамите също получават цели три модела, като всеки от тях е със значително умален размер – 41 мм. Изборът от каишки включва: бяла кожа, бледозлатно миланезе и сребриста със златисти детайли в стил пиано. Естествено, както при женските, така и при мъжките модели тези каишки могат да се сменят.

Huawei Watch GT 4 е част от новата визия на Huawei - Fashion Forward, където се преплитат технология и стил. От Huawei вярват, че технологията трябва да дава възможност на уникалните стилове и да вдъхва увереност на потребителите да изразят най-истинската си същност.

Watch GT 4 е най-новият, който се присъедини към тази революция със своята философия на дизайна Classics Evolved. Смесвайки очарованието на традицията с очарованието на модерността, часовникът представлява самият идеал на еволюцията - същността на оригиналността се запазва дори в стремежа към промяна.

За да разберете повече относно функциите на Huawei GT 4, не пропускайте нашето видео ревю!

Вижте още: Huawei Mate 60 Pro+ ще се предлага с 16 GB RAM и ще струва над 1200 долара