Apex Launcher (Android)


sАко искате менюто на вашия смартфон да изглежда като този на Android 4.4 KitKat, то тогава ви трябва Apex Launcher. И макар това приложение да не е ново, то наскоро получи сериозна актуализация и сега е още по-полезно и функционално.

Apex Launcher ще ви даде стабилност, свобода на персонализиране и още много допълнителни екстри, с които ще направите своя смартфон още по-ефектен. Приложението е напълно безплатно и работи идеално както на смартфони, така и на таблети. Ако обичате допълнителните интерфейси на Android, то Apex Launcher не е за изпускане.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play Store


 

Flipps (Android, iOS)


sАко си спомняте за приложението iMedia Share, с което можехме да пращаме мултимедийно съдържание от смартфон и таблет към телевизора в хола, то трябва да знаете, че то вече се казва Flipps!

С Flipps ще разширите обсега на споделяне, защото то ви дава достъп до над 100 канала с мултимедия от категории с филми, музика, новини, спорт, развлечения и лайфстайл. Flipps автоматично открива всички свързани телевизори около вас, така че възпроизвеждането на съдържанието на големия екран е лесно като детска игра. Няма нужда от допълнителен хардуер или допълнителни приложения за модела телевизор. Flipps е мощно Android приложение, събрано в много малък пакет.

Наслаждавайте се на любимите си видеоклипове на една ръка разстояние. Flipps също така превръща смартфона и таблета ви в дистанционно управление, така че ще можете да регулирате силата на звука на възпроизвежданото съдържание и ще осъществявате лесен контрол с жестове.  

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play Store, Apple App Store


 

Listen: Жестов музикален плейър (iOS)


sС приложението Listen ще управлявате своята музика единствено чрез жестове и за разлика от много други приложения то не разчита на интерфейсни бутони за основа. Вместо това навигацията се постига чрез приплъзване и други жестове.

С новата актуализация, която е специално разработена за iOS 7, управлението и навигирането са още по-добри. Сред новите функции попада и възможността за AirPlay стриймване, както и нови жестове за прибавяне и премахване на песни.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Apple App Store


 

Taasky (iOS)


sTaasky е едно от най-красивите приложения за iOS устройства за управление на ежедневните ви задачи. То предлага иновативни функции и уникален визуално привлекателен дизайн.

Благодарение на интелигентното структуриране на задачите вие наистина ще може да се съсредоточите върху най-важните. Taasky разполага с редактируеми цветни списъци, благодарение на което никога няма да се объркате или да търсите дадена задача. Всичко ще е под контрол.
Всепризнат дизайн и красиви ефекти! Това е Taаsky! Воденето на бележки е невероятно просто и забавно! Не пропускайте.

 

Цена: $0,99


Изтегли приложението от Apple App Store


 

ProShot (WP)


s

Представяме ви първото Windows Phone 8 приложение, специално разработено за професионална фотография! Дайте воля на пълния потенциал на камерата на вашия смартфон с ProShot. Открийте нови творчески възможности с наличните режими на снимане - Auto, Program, Manual, и два свободни за персонализиране режима с възможност за ръчно коригиране.

 

 

Цена: $1,99


Изтегли приложението от Windows Phone Store


 

Cocktail Flow (Android, iOS, WP)


s

Открийте своя любим коктейл с приложението Cocktail Flow! То разполага с красив интерфейс и още по-красиво изглеждащи коктейли. Предоставени са и рецептите за тях с подробен списък на съставките. А с редовните актуализации с нови рецепти за коктейли ще имате винаги нещо ново и интересно за опитване.

 

 

Цена: $0,99


Изтегли приложението от Google Play Store, Apple App Store, Windows Phone Store