HiComm в партньорство с Aniventure Comic Con 2024, най-големият български фестивал за аниме, манга, азиатска култура, кино, телевизия, гейминг и комикси, предлага невероятна възможност за всички почитатели. Включете се в нашата Instagram игра и спечелете двудневен билет за фестивала, който ще се проведе на 6 и 7 юли 2024 г. в Inter Expo Center.

Фестивалът обещава да предложи незабравимо преживяване с богата програма, която ще събере на едно място фенове и артисти от цял свят. Сред най-очакваните от екипа на HiComm събития са присъствието на супергерои от света на Marvel. Благодарение на екипа от професионални актьори, двойници и каскадьори от Impersonators – Marvel Actors Tribute, герои като Tony Stark, Dr. Strange, Thor и Spiderman ще оживеят на сцената и ще предоставят вълнуващи моменти за всички посетители.

Едно от най-забележителните участия ще бъде това на актьора Рос Марканд, познат от холивудските продукции The Walking Dead, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame, Invincible и What If…?. Неговото присъствие ще даде възможност на феновете да се срещнат с една от емблематичните фигури на съвременното кино.

От Ирландия ще пристигне атрактивната косплей покорителка на световни конкурси Bambi Lashes Design. Тя ще представи впечатляващи косплей костюми и ще участва в различни събития и панели, където ще сподели своя опит и страст към изкуството на косплея.

Дан Фоглър, известен с ролята си във „Фантастични животни“ – предистория на книжната и филмова поредица за Хари Потър, също ще бъде част от фестивала. Неговото присъствие ще зарадва всички фенове на магическия свят на Дж. К. Роулинг.

Със съдействието на Ratio към специалните гости на фестивала ще се присъедини и Дебора Хайд, британски писател, скептик, фолклорист и културолог. Тя ще изнесе лекция на тема „Кой е по-лош – човекът или звярът?“, като ще хвърли светлина върху историята на върколаците и ще разгледа въпроса за изкупителните жертви през вековете.

Освен тези вълнуващи участия фестивалът ще предложи турнири, конкурси и събития, включващи различни аспекти на популярната култура. Очакват се интересни панели, дискусии и работилници, които ще дадат възможност на посетителите да се запознаят с последните тенденции и новини в света на анимето, мангата, комиксите и гейминга. Цялата програма ще намерите на https://comiccon.bg/

Как да спечелите билет:

Последвайте нашите профили в Instagram – @hicommbg и @comiccon.bg.
Тагнете приятел в коментарите под поста за играта, с когото бихте искали да посетите фестивала.
На 15 юни ще изтеглим шестима щастливци, които ще получат двудневни билети за фестивала. Печелившите ще бъдат обявени в нашето Instagram story. Включете се в играта и не пропускайте шанса си за незабравими преживявания на Aniventure Comic Con 2024!

Снимка: Aniventure Comic Con