VIVACOM вече предлага VOYO на пo-ниска месечна такса, която е в размер на 4.80 лв. Платформата за легално онлайн видео съдържание на bTV Media Group е достъпна за абонатите на оператора директно от телевизионния екран, през IPTV менюто на услугата VIVACOM TV. VOYO предлага на потребителите над 4000 часа ексклузивно спортно, филмово и развлекателно съдържание без реклами.

Допълнителният пакет VOYO може да се добави към всеки от основните TV пакети на VIVACOM - Старт, Стандарт и Екстра, както и към пакетната услуга Net+TV и FiberNet+IPTV. Абонаментът за видео платформата важи за гледане както на телевизионен екран, така и през компютър, лаптоп, таблет и смартфон. Пакетът се предоставя без минимален срок за използване и може да се заяви бързо и лесно на телефонния номер за обслужване на клиенти на VIVACOM - 123.

По случай 5-ия си рожден ден, мобилният оператор предлага основните си TV пакети, както и допълнителните Smart, Smart HD и HD Light, на половин цена за първите 12 месеца при подписване на нов 2-годишен договор. Промоцията ще е валидна през целия месец септември.

Тагове: