Ако сте един от лоялните клиенти на VIVACOM до края на месец април имате шанс да се абонирате за някоя от основните добавки към мобилните тарифни планове на телекома, възползвайки се по този начин от два пъти по-ниска месечна такса. Специалната отстъпка важи за целия срок на договора за избраната екстра и може да ви спести до 240 лв., като срещу 5 лв. месечно пък ще получите 150 MB интернет трафик на максимална скорост.

Активирайки допълнителните пакети, получавате неограничен мобилен интернет с до 1500 MB на максимална скорост (+DATA Unlimited M, L, XL), безплатни разговори с до пет любими човека (+Group 2 и 5), както и възможност за изпращане на текстови съобщения и провеждане на разговори на символична цена от една стотинка в мрежата на оператора (+SMS и +VIVA).  

Стандартните цени, на които се предлагат +Data Unlimited пакетите след изтичането на промоционалния период, са между 10 и 20 лв. За +Group пакетите те са 4,90 и 6,90 лв. За +VIVA цената е 6,90 лв., а за + SMS услугата - 2,90 лв. на месец.

 

Трябва да отбележим, че офертата е валидна при сключване на двугодишен договор за съответната екстра. От нея могат да се възползват клиентите на оператора, които ползват поне една абонаментна услуга на VIVACOM през последните шест месеца и нямат закъснели плащания. Ако нямате издадена карта VIVACLUB, но отговаряте на дефиницията за лоялни клиенти, то може да си я поръчате напълно безплатно на 123 и да получите номера на картата си в момента на своето обаждане.

 

Тагове: