Asus има голям успех в таблетите с Andorid операционна система - сериите Transformer бяха сред най-популярните устройства на компанията. След това Google се спря именно на тайванския производител за направата на Nexus 7. Според Droid-Life нови Asus таблети са се насочили към FCC (федерална комисия по комуникации), за да получат сертифициране. Някои от тях се отличават с нещо интересно – възможност за работа с две операционни системи – Windows и Android.

 

Три модела са записани с двойна операционна система: M82T, L82T и R82T. Според информацията ще има варианти с 32 и 64 GB памет, но все още не е ясно какви са разликите между моделите. Батерията е 3 910 mAh и ще е оборудван с две камери (предна и задна). До CES остават само няколко седмици, така че е възможно да научим повече информация именно тогава.
От една старана, новината звучи интересно, но от друга – не толкова. Asus вече представиха изключително интересния Transformer Book Trio, който работи с двете операционни системи – ако дисплеят е отделен, се използва с Android, а когато е поставен на докинг станцията – потребителият може да си избере коя система да ползва. В този ред на мисли, ако от Asus предложат самостоятелен таблет, който работи и с Android и с Windows – ето това ще е нещо ново, което със сигурност буди интерес.

Тагове: