Третият филм от екшън поредицата Bad Boys вече е официален, макар че досега не знаехме практически нищо за него. Режисьорът Джо Карнахан обаче най-сетне повдигна завесата в ексклузивно интервю за Collider, от което научаваме повече за филма с името Bad Boys for Life.

В момента сценарият се пренаписва и когато бъде завършен и одобрен, снимките ще започнат веднага, разкрива Карнахан, който преди това направи Smokin’ Aces и The Grey. Важната новина за феновете е, че както Уил Смит, така и Мартин Лоурънс са потвърдили участието си.

"15-те години между втората и третата част не са малко време, но това е доста вълнуващо, тъй като ще можем да се впуснем в изследване на всичко, което се е случило с героите", разказва Карнахан.

Другият ключов момент е наличието на повече от един злодей.

"За тези години те са си създали много врагове и без да издавам нищо повече, ще кажа, че не става въпрос за един човек. Това е като хидра с много глави и като схема изглежда чудесно."

Според Карнахан всичкият този екшън ще доведе до един зрелищен филм с доста насилие.

"Не мисля, че ще получим рейтинг под R (Restricted). Такива бяха и предните филми. Deadpool изкара 800 милиона долара и бе с такъв рейтинг, новият Wolverine също е с рейтинг R", завършва режисьорът.

Виж още: Сценаристът на Futurama прави първия оригинален анимационен сериал на YouTube

Тагове: