До съвсем скоро не знаехме практически нищо за новия филм от поредицата Wolverine, но в последните няколко дни това се промени значително. Най-напред научихме, че името на филма ще бъде Logan, а днес бе пуснат и първият трейлър.

Както можехме да предположим, той представлява огромна промяна в тона и естетиката на поредицата и в частност на главния герой. Тук виждаме Логън като значително по-стар в един свят, където мутантите са предимно изчезнали. Професор Х отново присъства в живота му, но този път е придружен от млада мутантка, която прилича много на женския клонинг на Логън Х -23, която в момента е звездата на актуалната комикс серия Wolverine на Мarvel. В новия филм ще видим познати лица като Хю Джакман, Патрик Стюарт и Стивън Мърчант, а сценарият е базиран на комикс поредицата Old Man Logan от 2008 година.  

Лентата определено изглежда обещаваща, особено като имаме предвид, че това най-вероятно ще е последният филм на Хю Джакман в ролята на супергероя. Logan излиза по кината през март 2017 г.

Виж още: Вижте първия тийзър трейлър на "Пазителите на галактиката 2"