Автомобилната компания Bentley, която е специализирана в производството на супер луксозни коли разпространи кратко видео зад кадър на своя реклама заснета изцяло с iPhone 6 и iPhone 6 Plus. Заглавието на видеото е „Intelligent Details“ и то се фокусира подробно върху изложбата Savile Row Bespoke, която в момента е на показ във Вашингтон, на която Bentley е и основен спонсор. Автомобилната компания също си партнира с режисьора Остин Реза, който е и режисьор на още едно „Intelligent Details“ видео, заснето с iPhone 5S миналата година.

Публикуваното в YouTube видео на Bentley използва същите техники, както и миналата година, но заменяйки iPhone 5S с по-новите модели. Другото използвано оборудване включва MOVI M5 стабилизираща система за камери, BeastGrip Pro монтажна система за лещи и FiLMiC Pro софтуер за обработка.

Що се отнася до промоцията на самата изложба, Bentley избират да изтъкнат четири основни къщи на Savile Row, улица известна с шивашките поръчки за якета и сака за британската автомобилна компания. Озаглавена "Savile Row и Америка, Шивашки специални отношения", изложбата има за цел да привлече вниманието към връзката между САЩ и английската улица.

 

 

Прочетете още: Google пуска своите самоуправляващи се коли по обществените пътища това лято