Когато стане въпрос за прехвърляне на снимки от смартфона или таблета ви към компютър, разполагате с няколко стандартни опции. Свързване на устройствата чрез usb кабел,bluetooth, изпращането им по електронна поща, или чрез някоя от съществуващите cloud услуги.
Най-новата версия на Bump позволява да изпращате снимки до компютъра си, само с едно леко потупване, без дори да ви се налага да инсталирате страничен софтуер. След като вече сте инсталирали приложението на вашето мобилно устройство, отидете на адрес http://bu.mp от браузъра на компютъра и дайте разрешение(еднократно), за достъп до данните за местоположението ви.
Изберете кои снимки искате да прехвърлите и натиснете спейс бара на клавиатурата, разклатете устройството леко и снимките ще започнат магически да се прехвърлят в прозореца на браузъра, където ще имате пет възможности. Преглед на голям екран, премахване на тези, които смятате, че не стават, изтегляне на една или всички наведнъж (под формата на .zip файл), вземане на връзка към снимката, която да изпратите до приятелите си чрез е-поща или директното им споделяне във Facebook. И така, какво е предимството на тази нова функция? Аз бих казал, че това е незабавният достъп и липсата на каквито и да е хардуерни и софтуерни зависимости. От видеото по-долу може сами да се убедите в предимствата на новата Bump функция.

Линк към приложението в Google Play StoreBump от Bump Technologies inc.

Тагове: