Спомняте ли си, когато 1000 долара изглеждаха като огромна сума за смартфон? Времената определено са се променили. В наши дни водещите флагмани струват повече от всякога, особено когато изберете варианти с повече RAM и място за съхранение. Но сериозно, колко е твърде много - 2000 долара? Първото и второто поколение Galaxy Z Folds струват повече. Какво ще кажете за 7000 долара - това би ли било справедлива цена? Caviar, компанията, известна със своите ексклузивни (и изящни) дизайни на телефони, предлага на купувачите своя шанс да се сдобият с някои свръхпремиум модели Samsung Galaxy S22 Ultra на невероятни цени.

Caviar отвори предварителни поръчки за новата си лимитирана колекция Galaxy S22 Ultra, състояща се от шест уникални модела. Някои персонализации като Bird of Prey и Ocelot са направени с 24-каратово злато, докато други като дизайна на Drive например използват черни автомобилни въглеродни влакна и титанова рамка. Компанията твърди, че има доста странни източници на вдъхновение за своите телефони, но в крайна сметка и шестте модела се опитват да постигнат едно и също нещо: да служат като символ на статус.

По отношение на функционалността тук нищо не се е променило – това са същите устройства Galaxy S22 Ultra от Samsung, които в момента започват от 1200 долара. Ако не друго, тези телефони са по-малко практични, особено с техния обемист и тромав дизайн. Успех с поставянето на някой от тези телефони в джоба на панталоните ви Gucci. В известен смисъл парите си струват само за вниманието – определено ще го привлечете, независимо къде ще отидете.

Caviar има и нещо повече от персонализиран S22 Ultra, с налични и версии на обикновените S22 и S22+. Устройствата струват между 6000 и 7900 долара в зависимост от модела и опцията за съхранение. Ще искате да побързате, тъй като всеки модел е ограничен до общо 99 устройства, а предварителните поръчки вече са в ход.

Докато се отърсваме от шока, си струва да отбележим, че настоящата гама S22 на Caviar е изненадващо консервативна в цените си. Миналогодишният Galaxy S21 Ultra в момента има цени от 22 000 долара.

Снимка: Caviar

Виж още: Милиардери искат да построят бизнес парк в околоземна орбита