В анкетата миналата седмица ви попитахме дали бихте сменили мобилния си оператор, ако друг предложи LTE свързаност. В България все още няма национална LTE мрежа, но договорът между Макс и Мтел изглежда обещаващо и искахме да научим какво мислите.

25.1% от анкетираните споделят, че LTE не ги вълнува и не биха сменили мобилния си оператор. На второ място са тези, които са готови на промяна, но едва след като договорът им изтече с 23.1%. Цели 21.1% не знаят какво е LTE, което ни озадачи. Накратко, подобно на UMTS (3G), LTE (4G) е мрежа от ново поколение, която позволява по-бърз пренос на данни и по-добро качество на разговорите, заедно с редица други предимства. LTE вече е стандарт в редица страни по света, включително с по-слаби икономики от българската.

16% от отговорилите биха сменили оператора си веднага, докато едва 14.8% се колебаят. Не забравяйте да отговорите и на новата ни анкета, в която ви питаме дали бихте заменили храната със Soylent или друг заместител. Тук може да разгледате резултатите от предходната ни анкета.

Тагове: