Cinexio е от BG приложенията, за които без съмнение можем да кажем – Българска работа, ама ХУБАВА! То се превърна в любим инструмент в ръцете на всеки роден киноман със своите iPhone и Android приложения, с които лесно и бързо можем да проверим кои са актуалните филми в кината около нас, даващо ни и възможност да резервираме билети, чрез супер удобен интерфейс.

А ако искате да прочетете повече за новите филми, да гледате техните трейлъри и изобщо всякаква информация за тях, то Cinexio е перфектния начин за това. Дайте и оценка на филмите и ги коментирайте, заедно със своите приятели и други зрители.


По официални данни, към днешна дата, хората, които използват активно Cinexio са повече от 50 000 души. В родните кино салони (Кино Арена, Cinema City), всеки месец се резервират над 10 000 места! Причината за това е, че системата за резервации на Cinexio е изключително приятелски настроена към вас, всичко става за секунди и ви спестява отваряне на сайтове, въвеждане на пароли, звънене по телефони и т.н. Стартирате приложението на своя смартфон с Android и iOS и запазвате място за прожекцията. Лесно е като детска игра!


Но нека ви кажа, за какво е тази статия: Днес Cinexio става на една годинка! Да, как лети времето, нали? За тези 365 дни екипът на Cinexio постигна много, защото създаденото от тях приложение се развива непрекъснато и най-важното, те работят, за да имаме кино приложение на световно ниво, и това не са просто думи, това е факт!


По този случай те са решили да зарадват всички свои фенове, като организират специална игра съвместно с Кино Арена, Vivacom и HTC България. С всяка резервация и закупен билет между 15 декември и 15 януари можете да спечелите награда, а те определено си заслужават:

 

  • HTC One;
  • 5 пакета едногодишен мобилен интернет от Vivacom с 12 GB трафик на месец и мобилен Wi-Fi рутер;
  • 500 билета за прожекции в Кино Арена;
  • 500 стандартни менюта (пуканки и газирана напитка);
  • 500 порцеланови чаши на „Смърфовете“ и „Аз проклетникът“
  • 500 RealD 3D очила „Замръзналото кралство“
  • 500 RealD 3D очила „Хобит: Пущинакът на Смог“

 
Правилата на играта са елементарни: Резервирате място за който и да е филм от програмата на Кино Арена. Регистрирайте номера на баркода, от закупения билет, в профила си в приложението. Това може да стане, като въведете цифрите под баркода ръчно или автоматично чрез вградения баркод четец.

Победителите ще бъдат обявени петнадесет дни след края на играта, затова не пропускайте да харесате страницата на Cinexio във Facebook, за да сте сигурно, че няма да пропуснете новините около нея.
За съжаление Cinexio има един основен „недостатък“ – то ще ви кара да искате да ходите на кино всеки ден! Хе-хе.


Подкрепете екипа за отличната работа, която върши за нас и се включете в надпреварата за наградите. Поздрави и на HTC България, Vivacom и Кино Арена за желанието им да подкрепят един толкова обещаващ проект!


В случай че все още не сте свалили приложението, заповядайте в Google Play и App Store. Безплатно е!

Тагове: