Подарихме конзола. И като геймъри много се радваме, че приобщаваме още някой към гилдията. Особено в този толкова подходящ момент. Днес харченето на пари за страхотни игри, PC периферия и готини книжки не е престъпление. Обичам Cyber Monday дните в Ozone.bg! Все пак това е единственият онлайн магазин в България, който предлага любимата ми марка слушалки на адекватна цена и понякога на промоционална такава. Радост!

Във всеки случай, изгодните офертите от Ozone.bg продължават и днес. До края на деня, ако трябва да бъдем точни. Както се казва - всички хубави неща си имат своя край. Гледайте обаче да не изпуснете промоциите.


 

С какво може да се сдобиете по време на Cyber Monday? За начало - периферни устройства от утвърдени марки като Razer, Logitech и SteelSeries с отстъпки до около -40% от стандартната цена. Специализираните и ултра ергономични гейминг столове на DXRacer са пуснати с 15%-на отстъпка, богатият набор от интересни книги пък е са с до 70% по-достъпен от обикновено. При игрите и филмите промоциите достигат и до над -70% от първоначалната цена за някои заглавия. Култовите тениски са с до -35%-но намаление, суичерите до -20%, а всякакъв друг мърчъндайз от игри - между 11% и 40%. За PC геймърите като мен няма как да не отбележа, че Steam контролера е паднал под 100 лева, а за хората, които си търсят преносима или настолна гейминг машина - имате богат избор на наистина добри цени. И монитори. Толкова много страхотни монитори на страхотни цени!

Това са само нещата, които грабват моя поглед. Вие можете да се заинтересувате от нещо друго. Разгледайте богатия избор от артикули и се възползвайте от Cyber Monday дните в Ozone.bg докато е време.

Тагове:
Най-четени
Всички

Huawei към Тръмп: „Не искаш да ни караш да се конкурираме с Google”

290 | 19.08.2019
Още от Tech

Около 50 млн. гъвкави телефона ще бъдат в ръцете ни към 2024 г.

13 | Преди 15 ч.