VIVACOM и Sony обявиха своите съвместни ексклузивни предложения по повод стартиращото днес Световно първенство по футбол в Бразилия. На всеки, който закупи от магазин на мобилния оператор смартфон Sony Xperia M2 с двугодишен договор за тарифа Net&Call, двете компании ще подарят реплика на оригиналната топка за Мондиал 2014. Лоялните клиенти на телекома ще могат да се включат и в специална томбола с 95 атрактивни награди от Sony, посветени на Световното първенство по футбол.

Право да участват в играта на VIVACOM имат притежателите на валидна VIVAClub карта, които до 13 юли 2014 г. закупят смартфон Xperia от магазин на мобилния оператор и регистрират своите данни в специално създаденото за целта приложение в тази интернет страницата на VIVAClub. Печелившите ще бъдат изтеглени чрез жребий на 21 юли 2014 г.

15 късметлии ще спечелят лимитираното издание на Sony SmartWatch 2 за Световното първенство по футбол в Бразилия. С негова помощ победителите ще могат да преглеждат бързо и удобно, директно от китката на ръката си, всички SMS-и и известия от социалните мрежи, както и да управляват телефонните си разговори. Допълнителни награди от играта ще спечелят още 80 късметлии, които ще се сдобият с модерни неопренови чанти в цветовете на Мондиал 2014.