От утре (1 септември) абонаментният план Мтел трансфер ще претърпи промяна, за да предложи по-добри условия на клиентите на оператора. Потребителите, които изберат този пакет, ще получат допълнителни национални минути, които ще важат за целия срок на договора. Мтел трансфер XS (10 лв./месец), който в момента предлага 120 включени минути към всички национални мрежи, ще има допълнителни 60 минути, а към Трансфер S (15 лв./месец) ще бъдат добавени 200 към вече съществуващите 200 национални минути. Мтел трансфер М, който се предлага за 20 лв./месец, ще разполага с 1000 национални минути.

От оператора напомнят, че комбинирането на плановете с други услуги ще донесе допълнителни отстъпки в цената на абонаментната програма – 15% в пакет с домашен интернет и 20% в пакет със сателитна или интерактивна телевизия.

Най-отличителната черта на Мтел трансфер е, че неизразходваните минути се прехвърлят за следващия месец. Новата оферта ще е достъпна от 1 септември, а ще можете да се възползвате до края на октомври.

От есента Мтел ще има нов главен изпълнителен директор