Samsung Galaxy S22 Ultra се очертава като наистина горещо предложение, сливайки се със серията Note, както и с възможността за до 1 TB вградена памет за съхранение.

Сайтът SamMobile съобщава, че според източници, запознати с развитието на устройството, Samsung ще включи опция за съхранение от 1 TB за своя Galaxy S22 Ultra. Това е два пъти повече място за съхранение, отколкото можете да получите с Galaxy Z Fold 3 и четири пъти повече, отколкото Galaxy S21 Ultra може да осигури в момента.

По-специално е възможно този вариант на Galaxy S22 Ultra с 1 TB памет да бъде ексклузивен за собствения магазин на Samsung, ако изобщо бъде пуснат такъв.

Последният път, когато Samsung пусна смартфон с 1 TB памет, беше с Galaxy S10+, който струваше 1600 долара. Не е ясно колко може да струва Galaxy S22 Ultra при едно и също ниво на съхранение, но цената в същия диапазон изглежда вероятна.

Междувременно потребителят на Twitter @hypark22 публикува няколко нови изображения на Galaxy S22 Ultra тази седмица, показвайки матово черен модел с неговия масив от камери и плоските ръбове в стил Note.

Очаква се Samsung да дебютира серията Galaxy S22 в началото на следващата година, вероятно около февруари.


Снимка: Twitter/@hypark22

Виж още: Google Smart TV ще поддържа и режим "глупав телевизор" за тези, които не обичат модерните технологии

 

Тагове: