Предстоящият Galaxy S21 FE е един от шампионите по течове тази година. Към момента сме виждали негови снимки параметри и дори предполагаема премиерна дата. И когато изглежда, че няма какво друго да научим за него, в мрежата се появи цял клип на телефона.  

Всъщност клиповете бяха няколко и показаха Galaxy S21 FE в цялата му прелест. Но един по един бяха свалени. Едно видео акцентираше върху 3-инчовия AMOLED дисплей с тънки рамки и FHD+ резолюция, докато друго от типа Unboxing демонстрира съдържанието на кутията: самия телефон, малко документация, USB-C кабел и игла за изваждане на SIM картата, но не и зарядно устройство. Трето видео ни превежда през софтуер на Galaxy S21 FE, който е Аndroid 12 със собствения интерфейс YUI 4.

Налични са дори няколко снимки и клипове с предната и задната камера. Този конкретен модел на Galaxy S21 FE, захранван с чипсета Snapdragon 888, ще трябва да се задоволи с Exynos 2100.

Наличните цветове за Galaxy S21 FE ще бъдат графитеночерно, зелено, лавандула и бяло.

Очакваме Samsung да пусне Galaxy S21 FE в началото на януари на конкурентна цена и ще бъде интересно да видим как неговата премиера ще се съчетае с тази на идващите скоро след това Galaxy S22 модели.  

Снимка: YouTube

Виж още: Защо падат сателитите на SpaceX?

 

Тагове: