Сега Google позволява да откриете вашия Android телефон с едно просто отиване в главната уеб страница за търсене и написването на командата "find my phone (намери ми телефона)".

Първият резултат в списъка ще бъде карта с точната локализация на телефона ви. След това чрез падащото меню можете да звъннете на телефона си директно от браузъра.

Новата функция за търсене е един лесен начин да намерите своя изгубен телефон, ако имате достъп до браузъра. Преди това най-добрият начин за намиране на изгубена Android телефон беше да използвате Android Device Manager, които позволява дистанционно заключване или изтриване на вашия телефон. Миналия месец Google ни позволи да намираме Android телефони с помощта на умен часовник, вграждайки Android Device Manager в Android Wear.

Ще имате нужда от най-новата версия на Google приложението, за да търсите вашия Android телефон, а също така трябва да се уверите, че сте влезли от един и същ профил на вашия телефон и вашия браузър.

Обновена: Въпреки че от компанията обявиха функцията в своя Google+ профил, тя все още не работи за всички потребители. Истината е, че поставянето на фразата в търсачката трябва да спести отварянето на Android Device Manager

 

s

Прочетете още: Google позволява отключване на смартфона с глас чрез функцията Trusted Voice 

Тагове: