По-рано тази година Oppo разкри прототип на гъвкав смартфон, който представлява интригуваща алтернатива на стандартните модели в тази ниша. Сега в мрежата изтекоха евентуалните параметри на сгъваем телефон от Орро. Те идват от китайската мрежа Weibo и споменават устройство с екран от 7.8 до 8 инча при 120 Hz и QHD резолюция, чипсет Snapdragon 888, като 50 МР основна камера и 32 МР селфи камера допълват параметрите.

Апаратът би трябвало да разполага със странично разположен скенер за пръстови отпечатъци и собствена операционна система ColorOS 12 върху Android 11.

Слухът твърди още, че пропорциите на апарата са сходни с тези на Huawei Mate X2, което означава, че ни очаква дизайн, по-скоро наподобяващ Galaxy Fold, а не на Galaxy Flip.

Така прогнозираният размер на екрана е по-голям от този на Galaxy Z Fold 3, който е 7.6 инча. Основната камера на хартия също звучи като флагманска и би трябвало да дава възможност за 8К видеозапис. Според слуха новият гъвкав телефон на Орро ще излезе догодина, така че ще трябва да почакаме още малко.

Снимка: Pikrepo

Виж още: Tesla Cyberquad ще бъде най-безопасното ATV в света