През 2021 г. Honor стартира серията Magic 3. Това бяха първокласни флагмански телефони със Snapdragon 888, страхотни камери, големи батерии и всички екстри. Honor каза, че ще стартират глобално, но това така и не се случи.

Притеснявахме се, че същата съдба може да сполети и серията Honor Magic 4. Изглежда обаче, че няма да е така, тъй като представител на Honor официално обяви събитие за премиерата на поредицата в Обединеното кралство. Това събитие ще се проведе на 12 май 2022 г.

Това ще бъдат първите глобални първокласни флагмански телефони от Honor, след като компанията се отдели от бившата компания майка Huawei в края на 2020 г. В известен смисъл серията Honor Magic 4 сега представлява една от най-добрите алтернативи на Huawei. Той има подобен език на дизайн като Huawei и носи много софтуерно ДНК от интерфейса EMUI.

По-специално Honor Magic 4 Pro беше любимият смартфон на мнозина наблюдатели от Mobile World Congress 2022. Той съдържа почти всяка спецификация, която може да поискате от устройство с Android. Освен това има уникален дизайн, който го отличава от масовката.

Не знаем дали цялата серия Magic 4 ще стане достъпна в Обединеното кралство и Европейския съюз. Magic 4, Magic 4 Lite и Magic 4 Ultimate съществуват, но не знаем дали Honor засега планира да съсредоточи усилията си само върху модела Pro. Също така не знаем какви ще бъдат цените в Обединеното кралство и/или в Европа - въпреки че можете да планирате да бъдат доста скъпи.

Снимка: Honor

Виж още: Neuralink е провалът на Илон Мъск, за който той не иска да разберете

 

Тагове: