Огнехвъргачката на Илон Мъск, която той не определя като такава, вече е достъпна за ентусиастите и както може да се очаква, това доведе само до огромно огнено безумие.

От началото на януари около 20 000 души дадоха 500 долара в брой за тези заредени с пропан устройства, продавани от The Boring Company на Мъск, според съобщение на уебсайта на TBC. Първите 1000 бяха доставени на 9 юни на своите възхитени собственици и не е изненада, че те се използват по забележително безотговорни начини - много от които бяха споделени в социалните медии.

Някои креативни приложения за огнехвъргачките включваха пържене на месо, пукане на пуканки, запалване на факли и дори осветление.

Огнехвъргачките някога са били използвани за изпразване на окопи, а днес пожарникарите използват преносимите уреди за контролирани изгаряния, за да ограничат огъня като превантивно унищожават дървесината, която ще изгори най-лесно.

Но много от онези, които купиха Not-A-Flamethrower на ТБC, имаха много по-лекомислено приложение, както всички те демонстрираха.

Наличните бройки вече са разпродадени, но ако все още имате желание, в eBay може да ги откриете в свободна продажба, но на цени от 1000 до 5000 долара.

 

Оцени:
Рейтинг: 4
Най-четени
Всички

97% от потребителите се чувстват по-продуктивни, след като заменят Windows с Mac

287 | 22.06.2019
Още от Tech

Huawei nova 5 е нов триумф за средния клас

78 | Преди 17 ч.