iPhone води новата класация на сп. TIME за най-влиятелните технологични джаджи на всички времена. Не е изненадващо също, че Apple не присъства в списъка само с един продукт

Според изданието iPhone "фундаментално е изменил нашите отношения с компютрите и информацията", както и, че промените, дошли след представянето му през 2007 ще бъдат усещани за десетилетия напред. Списанието обаче вярва, че софтуерът и магазинът за приложения са най-отличаващите характеристики, които са изстреляли iPhone на върха. 

iPhone популяризира мобилното приложение, променяйки начина, по който комуникираме, играем игри, пазаруваме и работим, аргументират се колегите. 

Присъствието на Apple не приключва с iPhone. На трето място е Macintosh, а на девето е iPod. iPad заема 25-то място в списъка, защото е "радикално различен" от представените преди него таблети. Топ 5 се допълва от Sony Trinitron, Sony Walkman и IBM Model 5150.

Списъкът включва и устройства на Sony, Phillips, Atari, Nintendo, Motorola, Amazon и Nokia. Можете да го видите целия тук.  

Прочетете: iPhone 7 може би ще дойде с 3.5-мм аудио жак за слушалки?

Тагове: